Infotheek breidt managementteam internationaal uit

8-2-2012

Infotheek breidt managementteam internationaal uit Bookmark and Share

De Leidse IT-totaalleverancier Infotheek heeft de afgelopen jaren een grote en stabiele groei doorgemaakt. Dit komt mede door de buitenlandse vestigingen in bijvoorbeeld België, Spanje en Zweden. Om deze groei voort te zetten heeft Infotheek sinds februari 2012 Maths Arvesjö als Country Manager Nordics aangesteld.

Nieuwe Country Manager Nordics
Sinds 2009 is Infotheek ook in Scandinavië actief. Binnen drie jaar tijd is het aantal werknemers in Zweden gegroeid naar vijftien en heeft Infotheek ook vestigingen in Göteborg en in Stockholm. Met de aanstelling van Maths Arvesjö heeft Infotheek als doel om deze groei verder uit te bouwen. Arvesjö heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de Scandinavische IT-branche, zowel aan de reseller als distributeurkant. Hij komt over van Kaspersky Lab waar hij in dienst was als Corporate Sales Manager Nordics. Daarvoor heeft hij geruime tijd gewerkt bij onder andere Samsung, HP en SafePay. In de rol van Country Manager Nordics wordt hij bij Infotheek verantwoordelijk voor alle sales in onder andere Zweden, Finland en Noorwegen.

Chief Operations Officer Jordy Kool over de managementuitbreiding in Zweden: “Infotheek is ook in Zweden naar een niveau gegroeid waar de tijd rijp was geworden om daar verder in te investeren. Met de expertise en ervaring van Maths Arvesjö in Zweden geloven we erin dat we verder kunnen groeien, want het besparingsconcept van Infotheek beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ook in bijvoorbeeld Zweden is de nood om kosten te besparen op IT duidelijk aanwezig.”